Fransisko Condro

Mitt tsunami – jag stod kvar

Att kastas mellan total lycka till dödsångest är en oändlig kamp. Att som spädbarn uppleva fysiskt våld, att ha lagt av med sitt missbruk för att efter fem år senare vara villig att ingå i ett undersökningsprojekt som skulle bevisa att det går att ta ett glas vin ibland blev ett helvete. Att samtidigt läsa en bok. ” Vi är våra relationer” av Tor Wennerberg, som tar upp ämnet anknytning rev upp många sår. Allt förvandlades och resan som börjades för längesedan pågår fortfarande.

  • Fransisko har ett kall, en livsuppgift, som handlar om framtidens själavård, han möter alla med ett öppet hjärta, oavsett trosuppfattning.
  • Med kärleken som ledstjärna låter vi försoning och förlåtelse ge oss frid.

Med Fransisko får du uppleva en resa i såväl storm som stillhet. Han träder fram som sig och han berör med en stark känsla av ljus, trots att det kan kännas mörkt. Det finns en mening och det finns hopp i hans ord som stundtals kan upplevas som en viskning.

Fransisko tar med dig på sin livsresa och den innehåller allt från kaos till försoning och förlåtelse. 

Fransiskos budskap:

…Så länge du gör och handlar från ett gott hjärta och läkta emotioner blir det bra, mer än bra och du hjälper samtidigt samhället att tillfriskna…

Sagt av Fransisko:

 ”Du som överlevt

Själens Mörka Natt

Vet att livet blir bättre.

Bättre än någonsin”

 ”Vad är ett Liv utan kärlek”?